Firari Zanlılar Uykuda Yakalandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği, uzun süredir başta hırsızlık ve adam öldürme olmak üzere çeşitli suçlardan aranması bulunan zanlıları yakalamak için bir dizi baskın düzenlendi.

17 Aralık 2017 Pazar 10:10
Firari Zanlılar Uykuda Yakalandı!

115 ekiple harekete geçen ekipler, nefes kesen bir operasyona imza attı. Uykuda polise yakalanan zanlılar gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar, kesinleşmiş hapis cezalarını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

BENİ NASIL BULDUNUZ?
Aranan zanlılardan bazıları polislerin geldiğini görerek son bir umut saklanmaya çalıştı. Balkondan gizli bir geçite giren zanlıyı gören polis çık oradan deyince zanlı 'Abi ne keskin gözlerin varmış helal olsun' diye konuştu. Polis zanlıya keskin gözlerden ziyade tecrübe olduğunu söyledi. Bir başka firari de 'Ağabey beni nasıl buldunuz helal olsun vallahi' dedi. 14 Aralık'ta eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda yağma suçundan 6yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A., kasten adam öldürme suçundan 10 yıl 10ay hapis cezası bulunan M.A., çocuğun cinsel istismarı suçundan 5yıl 10 ay hapis cezası olan Ç.,E., adam öldürme suçundan 8yıl 9ay hapis cezası olan S.A., karşılıksız çek yazma ve Dolandırıcılık suçlarından 8yıl kesinleşmiş cezası olan Ş. E., ile toplam 59 aranan zanlı gözaltına alındı. Emniyette işleri biten zanlılar kesinleşmiş hapis cezalarını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
Operasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.