Sincan'da Muhtarlar Günü Kutlandı!

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Sincan Belediyesinde bir program düzenlendi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın ev sahipliğini yaptığı programa Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Meclis Üyeleri ve Sincan ilçesine bağlı tüm mahalle muhtarları katıldı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 14:03
Sincan'da Muhtarlar Günü Kutlandı!

Sincan Belediyesi Kültür Evi’nde 19 Ekim “Muhtarlar Günü” kutlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Sincan’a bağlı mahallelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla tek tek görüşen Başkan Ercan merak edilen soruları da yanıtladı.

Misafirlerini kapıda karşılayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan konuklarıyla yakından ilgilendi. Muhtarlık kurumunun öneminden bahseden Başkan Ercan,” Muhtarlar, mahallelerini en iyi temsil eden, hiçbir partinin gücüne dayanmadan sadece kişisel teveccühlerinden dolayı seçilen ve en fazla sevilen kişilerdir.” diye konuştu.

Programa katılan muhtarlar da,” Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” sözleriyle kendilerine verilen değerin farkında olduklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.