Uyarıyoruz : Alt Geçitlerden Uzak Durun!

Ankara'da 24 Mayıs Perşembe ve 25 Mayıs Cuma günü için ilk hava tahminlerini açıkladı. Sağanak yağışların yaşandığı Ankara'da, Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı yapıldı.

25 Mayıs 2018 Cuma 09:26
Uyarıyoruz : Alt Geçitlerden Uzak Durun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da 24 Mayıs Perşembe ve 25 Mayıs Cuma günü için ilk hava tahminlerini açıkladı. Sağanak yağışların yaşandığı Ankara'da, Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara’da sıcaklık verilerini açıkladı. Sağanak yağmur önümüzdeki haftaya kadar etkisini gösterecek. Sıcaklık ortalama 24-28 derece aralarında olurken, rüzgar akşam saatlerinde hızını artıracak. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Eskişehir,Ankara, Çankırı, Bolu ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Alınan bilgiye göre Ankara'da hava durumunun,


24 Mayıs Perşembe günü 28 derece ve gök gürültülü sağanak yağışlı,

25 Mayıs Cuma günü 24 derece ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.  


En düşük sıcaklıkların 24 Mayıs Perşembe 13, 25 Mayıs Cuma 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 25.05.2018 09:29
Anahtar Kelimeler:
Yağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.