Yaşar: “Yenimahalle’de biz ihaleye çıkmıyoruz kendimiz üretiyoruz”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Medyader’in konuğu oldu. Gazetecilerle bir araya gelen Yaşar, Belediye’de biz ihaleye çıkmıyoruz kendi üretimimizi kendimiz yapıyoruz” dedi.

12 Ocak 2019 Cumartesi 13:52
Yaşar: “Yenimahalle’de biz ihaleye çıkmıyoruz kendimiz üretiyoruz”

Medyader, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile gazetecileri bir araya getirdi. Görüşmede Yaşar, Yenimahalle’nin personel sayısına dikkat çekerek biz kendi kaldırım taşımızı kendimiz üretiyoruz, ihaleye çıkmıyoruz” ifadesini kullandı. Belediye’nin bütçesinin açık vermediğine dikkat çeken Yaşar, “belediye hizmet binaları değil ilçeye nefes aldıracak projelerle bugünlere geldik halktan aldığımız vergiler yine halka hizmet olarak geri dönüyor” diye konuştu.

Ankaralı olmadığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Yaşar “ Ben 13 yaşında Ankara’ya geldim ben Ankaralıyım” dedi.

Yaşar ilçede bulunan ANKAPARK projesi nin de gereksiz olduğuna vurgu yaparak buranın otopark sorunu olacak, alt zemin kum, sağlıklı bir merkez olmayacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.