Avukat Enes Günay Pursaklar'dan Aday Adayı!

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Av. Enes Günay 31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde Pursaklar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

13 Kasım 2018 Salı 15:01
Avukat Enes Günay Pursaklar'dan Aday Adayı!

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı olan Av. Enes Günay Pursaklar Belediye Başkanlığı için AK Parti ilçe başkanlığına gelerek başvurusunu tamamladı.

 Av. Enes Günay Kimdir?
  1988 Sinop doğumlu, Pursaklar Özel Muradiye Nene Hatun Lisesi'nden mezun oldu. Akabinde Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve Ankara Barosunda stajını tamamlayarak serbest avukat olarak çalışmaya başladı.

Av. Enes Günay siyasete henüz genç yaştayken AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başladı. Ankara İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak Ankara’nın tüm ilçelerinde gençlik teşkilatlanmasını yöneten Günay, 2015 yılında yapılan Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan kongresi ile Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi seçildi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Genel merkez Gençlik Kollarında sırasıyla İnsan Hakları ve Teşkilat Başkanlığı görevlerini yaptı. Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde yeniden MKYK üyesi seçildi ve Genel Başkan Yardımcılığı görevine devam etti. Uzun yıllar Ak Parti Gençlik Kolları çatısı altında önemli görevler üstlenerek 81 ilde parti ve seçim çalışmalarını yöneten Günay, halen AK Parti Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır.

Lise yıllarından itibaren öğrenci hareketlerinin içinde aktif görev alan Günay, Anadolu Gençlik Derneği'nde Üniversiter Başkanlığı görevini yaptı.

Kurucusu olduğu Avukatlık bürosunda serbest avukatlık yapan Günay, Av. Şeyma Günay ile evli olup bir çocuk babasıdır ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.


AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığı'na gelerek başvurusunu tamamlayan Günay yaptığı açıklamasında 16 yıldır Pursaklar’da ikamet ettiğini belirterek şöyle devam etti;

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerin, Pursaklarımız ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ak Parti belediyeciliği ile çehresi değişen Pursaklar, 2019’dan sonra da hızla gelişmeye ve büyümeye devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Enes Güray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.