Balcı, Gazete ve Televizyon Temsilcileri İle İftarda Buluştu!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Televizyon ve Gazete Temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. Balcı, Kentsel dönüşüm projeleri hakkında gazetecilere bilgi verdi, Ankara’nın ilk engelsiz parkının Altındağ’da olacağına dikkat çekti.

09 Mayıs 2019 Perşembe 10:53
Balcı, Gazete ve Televizyon Temsilcileri İle İftarda Buluştu!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı televizyon ve gazetelerin Ankara temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi ve Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Sabah Gazetesi Ankara Koordinatörü Osman Altınışık, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Serdar Arseven ve çok sayıda gazeteci katıldı.Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, iftar yemeğinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ankara’nın ilk engelsiz parkının Altındağ’da olacağının altını çizdi.

Başkan Balcı “Belediye hizmetlerinde daima engelli bireylerimizi düşünüyor, öncelikli olarak engelli bireylerimiz için proje geliştiriyor ve ilçemiz sınırları içerisinde daha konforlu bir biçimde yaşam sürmelerini amaçlıyoruz. Bu doğrultuda elimizden ne gelirse yapacağız. Engelli çocuklarımız için günübirlik engelli bakım merkezi yapacak ve Ankara’nın ilk engelsiz parkı projesini hayata geçireceğiz. Kendileri için, kendilerine uygun şartlarda bir park yapmayı uygun gördük. İnşallah hayırlı olur.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.