Ertürk: İstihdam yaratan başımızın tacıdır

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, katıldığı iş yeri açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı istihdam seferberliği çağrısını anımsatarak, "Ekmek veren, istihdam yaratan yatırımcılarımız başımızın tacıdır.

17 Aralık 2017 Pazar 15:31
Ertürk: İstihdam yaratan başımızın tacıdır

 Kahramankazan Belediyesi olarak bütün sanayici ve iş adamlarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Başkan Ertürk, Kahramankazan'da aynı gün açılışı yapılan iki ayrı işletmenin açılış törenlerine katıldı. İşletme sahipleri ve misafirlerle birlikte kurdele kesti. İşletmelerin Kahramankazan ve Ankara'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Ertürk, daha sonra iş yerlerini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.       

İstihdam yaratan başımızın tacıdır

Ertürk, açılışlarda yaptığı konuşmada da, açılan tesislerin Kahramankazan'a ve Ankara'ya hayırlı uğurlu olması ve bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu. Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı ek istihdam seferberliği çağrısını anımsatarak, "Ekmek veren, işçi istihdam eden yatırımcılar başımızın tacıdır. Kahramankazan Belediyesi olarak bütün sanayici ve iş adamlarımızın yanındayız. Kahramankazanımız güzide iki işyeri daha kazanmış oldu. Bu yeni işletmelerin açılışına katılmaktan mutluluk duyuyor, istihdam yarattıkları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İşlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Yatırımcıları çekiyoruz

Ertürk, başkan seçildiği 2004 yılından bu yana Kahramankazan’da büyük bir değişime imza attıklarını belirterek, “Alt yapısıyla, üst yapısıyla, sosyal donatı alanlarıyla, her alandaki çalışmalarıyla, şeffaf, saydam, belediyenin halkı yönettiği değil, halkın belediyeyi yönettiği katılımcı bir yönetim anlayışıyla halkımıza her türlü imkânı sunduk. 52 bin nüfusa sahibiz, ancak yaptığımız hizmetler alanında nüfusu milyona yaklaşan belediyeler ile yarışıyoruz. Tabi bu çalışmalarımız da ilçemize girişimcileri çekiyor. Daha çok üreten, daha çok istihdam sağlanan bir Kahramankazan için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
KahramankazanLokman Ertürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.