Yaşar: Yerel Yöneticiler Spor Kulüp’lerine Karışmasın!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar KONTV’de yayınlanan Spor Dünyası Programının konuğu oldu. Programın açılışını Gazeteci Murat Çimen’in oğlu Enes Çimen ve Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Kandazoğlu'da yaptı. Enes programa başlamadan önce bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 14:22
Yaşar: Yerel Yöneticiler Spor Kulüp’lerine Karışmasın!

KONTV’de yayınlanan Spor Dünyası programında konuşan Fethi Yaşar şunları söyledi:  “Milli bayramlar sayesinde bugün burada oturuyoruz. Dünyada hiçbir lider çocuklara bir bayram hediye etmedi. Dünyada çocuklara, gençlere tek bayram hediye eden lider Mustafa Kemal Atatürk’tür”.

Yenimahalle’de spor yatırımları hakkında bilgi veren Yaşar şöyle konuştu: “Spor kardeşlik birlik beraberlik duygularını yaşatmak ve sağlık için de önemli.

Ben yerel yöneticilerin spor kulüplerini yönetmelerine şiddetle karşıyım. Altyapısına tesislerine katkı sağlayabilir. Ben Yenimahalle spor kulübünü bugüne kadar 1 lira yardım almadım. İdari kısmına yerel yöneticiler girmemeli.

Tesislerimizi güçlendirdik. Yenimahalle Belediyesi’nin kendi bütçesiyle yapılmış 2 stattı var. Bakımını belediyemiz karşılıyor ve bütün amatör kulüplere oda verdim. İlk ampüte stattını biz yaptık. Görme engelliler stadını biz yaptık. 150 parkımızda koşu yolu bulunuyor. Bunların tamamında basket sahası var. 75’inde halı sahamız var.4 tane kapalı yüzme havuzu olan il yok . bu ilçe belediyesinin yaptığı tesisler.

5 bin kişi kapasiteli spor tesisi yapıyoruz. 30 Ağustosta kurdelesini beraber keseceğiz.

Anahtar Kelimeler:
Murat çimenEnes çimen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ankaralı Ahmet 2018-04-23 23:15:45

Olur mu başkan, bazı belediye başkanları ne güzel partilerini kandırıyorlardı bu spor vesilesiyle. Oğulları klüp başkanı, oğullarının arkadaşlarının kardeşi kurumlarda genel müdür gel keyfim gel yapıyorlardı. Partileri ve genel başkanları uyanmasınlar diye ayrı ayrı tellerden başka dünyalardan vur patlasın çal oynasın yapıp. f estivallerle milletin helal parasını harama dönüştürüyorlardı.