Akşehir'de "robotik kodlama" sınıfı çalışmaları

KONYA (AA) - Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Proje ekibi, Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanan projeler hakkında Başkan Akkaya’ya...

31 Mayıs 2019 Cuma 13:43
Akşehir'de

KONYA (AA) - Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Proje ekibi, Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanan projeler hakkında Başkan Akkaya’ya bilgi verilen ziyarette, Akşehir’deki okullarda yapılması planlanan "robotik kodlama" sınıfları hakkında sunum yapıldı.

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, öğrencilerin başarılı olması için belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa bugüne kadar yerine getirdiklerini belirterek, bundan sonra da ilçe genelindeki eğitim faaliyetlerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Ziyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.