Anadolu Yayıncılar Derneği Ödül Töreni'nde Bilal Erdoğan ödül aldı

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği Anadolu Medya Ödülleri'nde Bilal Erdoğan, Numan Kurtulmuş'un elinden ödül aldı.

18 Aralık 2018 Salı 23:37
Anadolu Yayıncılar Derneği Ödül Töreni'nde Bilal Erdoğan ödül aldı

4. Geleneksel olarak Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'nın liderliğinde düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri'nde Bilal Erdoğan Numan Kurtulmuş'un elinden ödülünü aldı. 

'Anadoluya Ruh Verenler' ödülünü alan Erdoğan: '  Verilen ödül için ilk başta Anadolu Yayıncılar Derneği'ne çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü Numan Kurtulmuş'un elinden almak da ayrı anlamlı oldu benim için. Geleneksel sporlarımızın tanıtılmasında yerel medyanın büyük desteği var. Geleneksel Türk Sporları yerel medyada yaşatılıyor ve yaşatılmaya devam edilecek.  Yerel medyada olduğu gibi ulusal medyada da  geleneksel sporların yer bulması benim dileğim. Eğer bir kimlik inşaasından ve bu inşaa edilen kimliğin yaşatılmasından bahsediyorsak, bu kimliğin inşaası sporda başlatılmalı yaşatılmalıdır. Çocuklarımızın ilgisini spor ile çekersek  kültürel kodlarımızın yaşadığını ve daha görünür hale geldiğini hep birlikte yaşayıp görürürüz.'' dedi ve Anadolu Yayıncılar Derneği'ne teşekkürlerini iletti.

Muhabir: Mevlüt İşli

Foto: Ömer Taha çetin

Son Güncelleme: 19.12.2018 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.