Başkan Arı, çalışma alanlarında incelemede bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye hizmet birimlerinin çalışma alanlarında incelemede bulundu. Belediye personelince kentin farklı noktalarında sürdürülen yol, park ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde...

24 Nisan 2019 Çarşamba 14:36
Başkan Arı, çalışma alanlarında incelemede bulundu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediye hizmet birimlerinin çalışma alanlarında incelemede bulundu.

Belediye personelince kentin farklı noktalarında sürdürülen yol, park ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Arı, beraberindeki birim müdürlerinden bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Arı, "Belediyecilikte mesai mefhumu tanımayan bir anlayışı benimsiyoruz. Bu şehirdeki 110 bin vatandaşımızın layık olduğu hizmeti alabilmesi için ben ve çalışma arkadaşlarım her türlü fedakarlığı gösterecek." dedi.

Arı, Nevşehir'de seçimden önce vaat edilen tüm yatırım ve çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesi için çalıştıklarını, kent halkının daha kaliteli bir şehirde yaşamasının sağlanacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.