Karaman ANALİG Hentbol Çeyrek Final müsabakaları başladı

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün...

01 Mart 2019 Cuma 16:11
Karaman ANALİG Hentbol Çeyrek Final müsabakaları başladı

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakaları, Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, yaptığı konuşmada, müsabakaların üç gün süreceğini belirtti.

Sporculara başarılar dileyen Bebek, "Böylesine önemli bir turnuvada ilimizde sizleri ağırlamaktan, misafir etmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. 1-3 Mart tarihleri arasında yapılacak olan bu önemli şampiyonada illerini temsil edecek sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan törenin ardından müsabakalara başlandı. Müsabakalarda 17 ilden yaklaşık 384 sporcu mücadele edecek.

Anahtar Kelimeler:
KaramanHENTBOLAnalig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.