Karapınar heyeti Bakan Kurum'u ziyaret etti

KONYA (AA) - Karapınar heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka başkanlığında, Karapınar Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, İstanbul Karapınarlılar Derneği Başkanı Bahri Özdinç...

02 Ağustos 2019 Cuma 11:02
Karapınar heyeti Bakan Kurum'u ziyaret etti

KONYA (AA) - Karapınar heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka başkanlığında, Karapınar Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, İstanbul Karapınarlılar Derneği Başkanı Bahri Özdinç ve Konya Karapınarlılar Dernek Başkanı Fikret Danış ile birlikte Ankara'ya ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Yaka ve STK başkanları , Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleşen ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile ilçemize yapılması düşünülen yatırımlar hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Bakan Kurum,Karapınar'a yapılacak hizmetlerin takipçisi olduklarını ve verdikleri sözlerine yerine getirileceğini söyledi.

STK Başkanları hazırladıkları dosyaları Bakan Kurum'a verdi.


Anahtar Kelimeler:
ZiyaretÇevre Bakanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.