Kaymakam Partal evleri hasar gören ailelere ziyaret

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, bir apartmanın çatı katında çıkan yangında evleri hasar gören aileleri ziyaret etti.Tepeardı Mahallesi'nde salı günü çıkan yangın sonrası 8 ailenin evi hasar gördü. Hasar gören...

10 Mayıs 2019 Cuma 17:54
Kaymakam Partal evleri hasar gören ailelere ziyaret

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, bir apartmanın çatı katında çıkan yangında evleri hasar gören aileleri ziyaret etti.

Tepeardı Mahallesi'nde salı günü çıkan yangın sonrası 8 ailenin evi hasar gördü. Hasar gören evlerde inceleme yapan Partal, olayda can kaybının olmamasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yangında maddi olarak büyük hasar oluştuğunu kaydeden Partal, "Cenabı Allah bir daha böyle bir olayı yaşatmasın. Allah beterinden korusun." dedi.

Anahtar Kelimeler:
YangınSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.