Memur-Sen Sivas Şubesi üyeleri TOKİ için kura çekti

SİVAS (AA) - TOKİ ve Memur-Sen arasında imzalanan protokolle 2+1 ev sahibi olmak isteyen 126 kişi için kura çekildi.Sivas Şemsi Sivas-i Kütüphanesi'nde düzenlenen kura çekme töreninde konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Efe Zileli, TOKİ ile...

26 Mayıs 2018 Cumartesi 14:49
Memur-Sen Sivas Şubesi üyeleri TOKİ için kura çekti

SİVAS (AA) - TOKİ ve Memur-Sen arasında imzalanan protokolle 2+1 ev sahibi olmak isteyen 126 kişi için kura çekildi.

Sivas Şemsi Sivas-i Kütüphanesi'nde düzenlenen kura çekme töreninde konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Efe Zileli, TOKİ ile aralarında imzalanan protokolle 333 üyenin ev sahibi olacağını söyledi.

Memur-Sen'in hizmet sendikacılığının öncüsü olduğunu aktaran Zileli, geçmişte yapılan hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Zileli, bu çekilişte de ev sahibi olacak üyelere hayırlı olsun dileklerini ileterek, "141 adet 2+1 konut için 126 kişi başvurdu. 192 adet 3+1 konut için de 575 kişi başvuru yaptı." dedi.

Konuşmanın ardından 2+1 konutlar için kura çekimi yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.