Suşehri'nde sosyal tesis yenileniyor

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde belediyeye ait sosyal tesiste yenileme çalışmalarına başlandı. Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi'nde bulunan Aspasya Sosyal Tesisleri'nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Suşehri Belediye...

26 Nisan 2019 Cuma 11:36
Suşehri'nde sosyal tesis yenileniyor

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde belediyeye ait sosyal tesiste yenileme çalışmalarına başlandı.

Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi'nde bulunan Aspasya Sosyal Tesisleri'nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, sosyal tesisi seçimden önce söz verdiği gibi Suşehri halkına yakışacak daha nezih, temiz ve konforlu bir hale getirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Aspasya Sosyal Tesisleri'nde yapılacak çalışmaları da anlatan Yüksel, şunları kaydetti:

"Ana cadde üzerinden Taşköprü Sosyal Tesisleri'ne kadar olan bölümde halkımızın ailesi ile birlikte daha rahat edebilecekleri güzel bir ortam oluşması için çalışıyoruz. Buraların beytülmal olduğunu hiçbir vatandaşımızın unutmamasını istiyorum. Çünkü yapılan bu hizmeti bir günlük, bir yıllık veya beş yıllık olarak düşünmüyoruz. Bu hizmetin düzgün ve temiz bir şekilde kullanarak gelecek nesillere aktarılmasını hedefliyoruz."

Bu tür sosyal alanlara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Yüksel, "Bu alanların korumasını hepimiz yapmalıyız. İnşallah kısa zamanda gerekli çalışmalara daha da hız verip, halkımızın hizmetine bu nezih ortamı sunacağız." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.