Üniversite öğrencileri 2 bin çam fidanı dikti

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi ve Gazi Üniversitesi işbirliğinde üniversite öğrencileri, 2 bin çam fidanını toprakla buluşturdu. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gazi Üniversitesi işbirliğinde Kahramankazan'da hatıra ormanı...

17 Nisan 2018 Salı 14:10
Üniversite öğrencileri 2 bin çam fidanı dikti

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi ve Gazi Üniversitesi işbirliğinde üniversite öğrencileri, 2 bin çam fidanını toprakla buluşturdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gazi Üniversitesi işbirliğinde Kahramankazan'da hatıra ormanı oluşturulması için çalışma başlatıldı.

Kumlu Dere mevkisinde oluşturulan "Kahramanankazan Hatıra Ormanı" sahasına 2 bin çam fidanı dikildi.

Hatıra ormanı oluşturma çalışmalarında üniversite öğrencilerine belediye ekipleri de yardım etti.

Etkinliğin sonunda öğrenciler yeni diktikleri çam fidanlarına ilk can suyunu verdi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk, daha yeşil bir Kahramankazan için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, "Doğa ve ağaç dostu uygulamalara imza attık. Üniversiteli kardeşlerimiz tahsis edilen alana fidanlarını dikti. Belediye ekiplerimiz kendilerine yardımcı oldu. Böyle bir projeyi gerçekleştirmekten dolayı oldukça mutluyuz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.