Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı

Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz futbol okulunun açılışı Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla yapıldı. Yaz futbol okulunun açılışında ğrencilere forma,...

21 Haziran 2018 Perşembe 15:48
Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı

 Yenimahalle'de yaz futbol okulu açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaz futbol okulunun açılışı Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla yapıldı.

Yaz futbol okulunun açılışında ğrencilere forma, tozluk ve şapkadan oluşan malzeme hediye eden Yaşar, şunları kaydetti:

"Yeni nesilleri hayata ne kadar iyi hazırlarsak geleceğe o kadar umut dolu bakabileceğimizi biliyoruz. Özellikle sporun çocuk gelişimdeki önemi tartışılamaz. Bu nedenle Yenimahalle'de spor tesislerine ciddi bir yatırım yapıyoruz. Hiçbir ilçede tam donanımlı 4 ayrı olimpik havuz ve spor tesisi yok. Bu kadar semt sahası, kapalı spor salonları olan il sayısı bile az. Yerel yönetim olarak spora teşvik için biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan yaz futbol okullarına, 6-17 yaş arası bine yakın öğrencinin kayıt yaptırdığı, kursların Çiğdemtepe Semt Sahası, Yenimahalle Hasan Doğan Stadı ve Batıkent Stadı olmak üzere 3 ayrı bölgede verildiği bildirildi.

Son Güncelleme: 21.06.2018 16:02
Anahtar Kelimeler:
Yenimahalle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.