Cumhur ittifakında Çatlak! "Oyuna Geldik"

24 Haziran seçimlerine AK Parti listelerinden giren Büyük Birlik Partisi'nde isyan var. 'Seçilebilir yerden' sadece Genel Başkan Mustafa Destici'nin yer bulduğunu belirten partililer, bugün durum değerlendirmesi için olağanüstü toplanıyor.

22 Mayıs 2018 Salı 12:07
Cumhur ittifakında Çatlak!  "Oyuna Geldik"

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu ‘Cumhur İttifakı’na, AK Parti listelerinden dahil olan BBP’de huzursuzluk hakim. Listede ‘seçilebilir’ yere sadece parti lideri Mustafa Destici’nin konulması partide tepkilere neden oldu. Partililer; Destici dışındaki BBP’li adayların, AK Parti listelerinde ‘seçilebilir yerden’ gösterilmediği görüşünde.

Parti Başkanlık Divanı bugün olağanüstü toplanıp adaylıklardan çekilmeyi tartışacak. Divan’da; AK Parti’ye, BBP adaylarının sıralarının değiştirilmesinin teklif edileceği kabul görmemesi halinde de adaylıkların geri çekilmesinin masaya yatırılacağı öğrenildi.

“SATIŞA GELDİK”

Rahatsızlığı doğrulayan bir genel merkez yöneticisi “Sıralamanın düzeltilmesi talebi çok yüksek, mevcut listeyi kabullenen yok. Tabanda büyük infial var. Yönetime kırgınlık ve kızgınlık hakim. Saaadet Partisi kadar olamadık. Hemen teslim olduk. Bir tek başkan (Destici) kesin seçilecek yerde. Oyuna, satışa geldik.”  diye konuştu.

Aynı yetkili, AK Parti ile yapılan ittifak görüşmelerinde tek yetkili olarak Mustafa Destici’yi görevlendirdiklerini hatırlatarak “Hata yapmışız” yorumunda bulundu.

Son Güncelleme: 22.05.2018 12:15
Anahtar Kelimeler:
Cumhur Ittifakı çatlak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.