Toruntay: "3 Dönem Kuralı Olmaması Lazım"

Öz Taşıma İş Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "AK Parti'nin bütün ilçelerde aday çıkaracağını söyledi"

24 Eylül 2018 Pazartesi 15:35
Toruntay: "3 Dönem Kuralı Olmaması Lazım"

Öz Taşıma İş Genel Başkanı Mustafa Toruntay, ankaradanhaber'e önemli açıklamalarda bulundu. Toruntay "Yerel seçim süreci başladı. Mevcut başkanlar hakkında kimin aday olması noktasında görüş soruluyor. 3 dönem olabilir bir dönem olabilir özellikle AK Partiden 3 dönem kuralıyla ilgili başarılı belediye başkanıyla ilgili 3 dönem kuralı uygulanmayabilir. Halkına ilçesine faydalı belediye başkanları için 3 dönem kuralı gibi bir şey olmaması laım. Adaylar yarış içinde" diye konuştu.

Toruntay, Ankara'da  25 belediye başkanı arasında değişen isimler de yeni isimler de olacak ,ittifak söz konusu ama ne kadar gerçekleştirilir bilmiyorum. Etimesgut ve Polatlı ilçeleri MHP tarafından yönetiliyor AK Parti'de  henüz belirlenen isim yok kasım ayı gibi bu isimler açıklanır" dedi.

Toruntay sözlerine şöyle devam etti: "Temelde bütün ilçelerde veya bütün illerde ittifak olmaz diye düşünüyorum ama bölgesel veya bazı ilçelerde ittifak yapabilir.

AK Parti bütün ilçelerde aday gösterecek.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Toruntay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.