Twitter'da 13 Milyon Takipçisi Olan Erdoğan, Sadece 1 Kişi'yi Takip Ediyor

Son dönemde sosyal medyayı etkin kullanan ve AK Parti teşkilatını da bu konuda uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'da, gerçek kişi olarak sadece eşi Emine Erdoğan'ı takip ediyor.

17 Aralık 2018 Pazartesi 16:22
Twitter'da 13 Milyon Takipçisi Olan Erdoğan, Sadece 1 Kişi'yi Takip Ediyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde 128'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasında Twitter'da 13 milyonu aşkın takipçisi olduğunu dile getirmiş ve teşkilatına sosyal medyanın gücünü hatırlatmıştı.

Son yıllarda sosyal medyayı etkin kullanan Erdoğan'ın takipçi sayısı ise 13 milyon 300 bin. Şahsi hesabından AK Parti, Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı'nın İngilizce hesabını takip eden Erdoğan'ın takip ettiği tek gerçek kişi ise eşi Emine Erdoğan.

330 bin takipçisi olan Emine Erdoğan ise yalnızca Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı'nın İngilizce hesabını takip ederken, onun da tek takip ettiği gerçek kişi eşi Recep Tayyip Erdoğan.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.