YDP Başkanı: PKK, Kürt Milletine Bugüne Kadar Yezidlik Yapmıştır

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz ankaradanhaber’e önemli açıklamalarda bulundu. Gündüz,” PKK, Kürt milletine bugüne kadar yezidlik yapmıştır” ifadelerini kullandı.

10 Eylül 2019 Salı 16:57
YDP Başkanı: PKK, Kürt Milletine Bugüne Kadar Yezidlik Yapmıştır

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz partisi hakkında sitemize bilgi verdi.

 Gündüz: “ Yeni Dünya Partisi Türkiye’de bir ilki başarmış gençlerin kurduğu bir partidir. Ben 22  yaşındayken bu partiyi kurdum ve bu parti gelecek için hazırlık yapan bugün için iddiası olmayan bir partidir. Biz gençleri siyasete kazandırmanın yeni nesil ile yeni devlet yöntemiyle yeni siyasetle bu ülkeye hizmet edecek partiyiz. Yeni Dünya Partisi bugüne kadar seçimlere katılmadı hükümeti destekledi çünkü biz partici ve partizan olmadan bu millete hizmet etmeyi amaçlamış bir partidir. Biz milli şuurla devletimizi milletimizi bayrağımızı her şeyden çok seven insana aşık bir partiyiz.

Bizi bugünle değil bizi 2030 la düşünmeleri lazım. Bizim sloganımız ve hedefimiz 2030 dur. Biz geleceğiz gelecek için hazırlık yapıyoruz.  2023 seçimlere katılacağız” dedi.

Gündüz Diyarbakır’daki annelere de kulak verilmesi gerektiğini vurgulayarak:

“Bugüne kadar bölgede PKK’nın ve PKK’ya bağlı kravatlı takımlar olan HDP’nin yezidliği yani yani zorbalığı vardır. PKK, Kürt Milletine bugüne kadar yezidlik yapmıştır.  Ordaki silahlı gücünden eşkıyalığından dolayı millet HDP’yi ,PKK’yı eleştiremez durumdayken bugün HDP’ye halk desteğinin geri çekilmiş olması devletimizin PKK ile doğru mücadelesi ve silahlı kanadını yok etmesinden dolayı anneler ve babalar rahatlıkla HDP’nin kapısına gidip çocuklarını isteyebiliyorlar.

Bir takım insanlar kalkıp çocukları istemeleri gereken yer devlettir diyorlar ben bu fikre katılmıyorum. Hırsız nerdeyse nerden çalmışsa gider oradan talep edersin.  Bugün o çocukları dağa kaldıran PKK ya götüren HDP’dir. HDP’nin PKK’dan hiçbir farkı yoktur. Sadece usul olarak kurulmuş bir siyasi partidir. Fakat zihnen ve fikren PKK’dan farkı yoktur. Ve birçoğu ellerine fırsat geçtiği zaman ellerine silah alacak kadar PKK fanatiği olan insanlardır. “ diye konuştu.

Gündüz: “Bizim PKK VE HDP’ye karşı tavrımız bellidir. Bugüne kadar HDP Kürtlerin üzerinde yezidlik yapmıştır. Ama halk üzerinde etkisi kalmadığı için anneler gidip camlarını pencerelerini kırarak çocuklarını isteyebiliyorlar. Bu yüzden bunun yaygınlaşması lazım.

Anahtar Kelimeler:
Emanullah Gündüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.