İYİ Parti'de Tüm İl Başkanlarının İstifası İstendi

İYİ Parti il başkanları ve il yönetimlerinin istifası istendi. Bu doğrultuda, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Uğurhan Tiryaki'nin de istifası bekleniyor.

31 Ağustos 2018 Cuma 10:29
İYİ Parti'de Tüm İl Başkanlarının İstifası İstendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında bugün toplanan Başkanlık Divanı'nda, partinin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarının hızlandırılması amacıyla bütün il başkanları ve yönetimlerinin istifa etmesi yönünde tavsiye kararı alındı. Karar, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzasıyla parti teşkilatlarına duyuruldu. Bu doğrultuda,  İYİ Parti Ankara İl Başkanı Uğurhan Tiryaki ve yönetiminin istifasını sunması bekleniyor.

"REVİZYON YAPILMASI ELZEM HALE GELMİŞTİR"
Aydın'ın açıklamasında, "Özellikle 24 Haziran seçimleri ve akabindeki süreç partimiz açısından büyük bir imtihan olmuş, Genel Başkanı'ndan, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar İYİ Parti ailesi karşılaştığı bütün kriz testlerini başarıyla geçmiştir. Bu güne kadar büyük özveriyle, türlü imkansızlıklar içinde ve fedarkarca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılması elzem hale gelmiştir" denildi. Ayrıca açıklamada, bütün il başkanlarının sorumluluk içinde hareket ederek alınan tavsiye kararının gereğinin yerine getirmesinin beklendiği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Iyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.