Veysel Tiryaki: Altındağ ve Ankara Büyükşehir'de Yüksek Oy Alacağız

“Altındağ’da rekor oy bekliyoruz. Ankara Büyükşehir’de de yüksek oy alacağız” “Altındağ’da farklı bir belediyecilik yapacağız, 2-3 tane önemli projemiz var” Cumhur İttifakı Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, televizyon ve gazetelerin Ankara Temsilcileri ile Anadolu Yayıncılar Federasyonu Tarafından düzenlenen “Anadolu Sohbetleri “programında bir araya geldi.

28 Şubat 2024 Çarşamba 13:46
Veysel Tiryaki: Altındağ ve Ankara Büyükşehir'de Yüksek Oy Alacağız

Cumhur İttifakı Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, televizyon ve gazetelerin Ankara Temsilcileri ile Anadolu Yayıncılar Federasyonu Tarafından düzenlenen “Anadolu Sohbetleri “programında bir araya geldi.

Anakara Altındağ İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Altındağ İlçesi’ne yapacakları projeleri anlattı.

Altındağ’a gelmek kaderde varmış diyen Tiryaki, 21 yıldır Ankara’dayım, Altındağ’ı iyi biliyorum diyen Veysel Tiryaki, “en son seçildiğimde %68 oy alarak seçilmiştim. O dönem ittifakta yoktu. Eski aldığım oyu almam lazım. Hatta üzerinde bir oy alacağımızı düşünüyorum, alamazsak üzülürüm” dedi.

Biz günümüzde belediyeciliğin ne olması gerektiğini anlatarak çalışmalar yapıyoruz. Siyasi hayatım boyunca hiçbir siyasi rakibimle ilgili atıp tutmadım diyen Tiryaki, kimseyi karalamadan oylarımızı arttırdık dedi.

.

Veysel Tiryaki şu ifadeleri kullandı;

-Cumhur İttifakı olarak seçimlere giriyoruz. Bunun avantajını da kullanmak lazım.

-Bazı siyasiler kaybolan imajlarını imaj makerlarla düzeltmeye çalışıyorlar. Emek harcarsanız hizmet ederseniz buna hiç gerek kalmıyor. Biz muhalefet partili kişilerden de destek alıyoruz. Her kesimden destek var.

-Hedefimiz daha önce aldığımız oyun üzerinde bir sonuç almak. Yüksek oy bekliyorum. Eğer bunu başaramazsak beklediğim oyu alamazsak üzülürüm.

-Ankara Büyükşehir’de de yüksek oy alacağız

-Geçen dönem çok büyük projelere imza attık. Şu anda Ankara’ya “Başkent” deniyorsa bu bölge sayesindedir.

-Ulus ve bölgesi Altındağ Belediyesi’nin büyük bir başarısıdır. Bu bölge uluslararası ödüller aldı. Takdir topladı. Bu bölgede 15 yılın emeği sonucunda 700 bina inşaa ettik.

-Altındağ’da bir kara kuruş borcu olmayan bir belediye oluşturmuştuk. Bu sürdürülebilir olmalı.

-İnsan kültür ve sanatın müşterisi olamıyorsa level atlayamaz. Bu sağlanmalıdır. Toplumsal gelişime bakmak lazım. Biz farklı bir belediyecilik yapacağız.

-Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Hamamönü, Altın Köy buralar çok önemli projeler. Yeni dönemde de benze projelerimiz olacak. Bu bölgeleri de geliştirecek ve büyüteceğiz.

Son Güncelleme: 28.02.2024 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.