Ak Parti Başkanları Bir Arada

Ankara'nın ilk millet bahçesi Üreğil Millet Bahçesi’nde Ankara'da görev yapan Ak Partili Belediye Başkanları bir araya geldi.

12 Mart 2022 Cumartesi 11:17
Ak Parti Başkanları Bir Arada

Mamak Belediye Başkanlığı ve Ak Parti Grup Başkan Vekili görevlerinde bulunan Murat Köse'nin ev sahipliğinde, Ankara'da görev yapan Ak Parti'li Belediye abaşkanları bir araya geldi.                             

 "Ak Hizmet'te Belediye Yarışı"                                                                                                                                                                                                                                                                                   Toplantıya katılan Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Belediyeciliğin Ankara'da hizmet yarışında olduğunu söyledi. Murat Köse, Başkent'i geleceğe hazırlıyoruz." dedi. Şehrin ve vatandaşların ihtiyaçları ve taleplerini karşılamak adına çaaladıklarını ve çalıştıklarını belirtti. Başkan Köse, “AK Parti’nin siyaset anlayışının temelini hizmetler oluşturur. Bu anlayış çerçevesinde gerçekleşen çalışmalar ise istişare kültürümüze dayanıyor. Rabbim birliğimizi daim etsin. Bu doğrultuda belediye başkanlarımızla bir araya geldik.  Çözüm ve hizmet noktasında çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugün de ilk günkü aşkla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.