Akyurt'tan ''Sabah Namazında Cuma Bulaşması''

Akyurt Belediyesi, Akyurt Müftülüğü ile birlikte “Sabah Namazında Cuma Buluşması” düzenledi.

24 Kasım 2017 Cuma 13:54
Akyurt'tan ''Sabah Namazında Cuma Bulaşması''

Akyurt Belediyesi, Akyurt Müftülüğü ile birlikte “Sabah Namazında Cuma Buluşması” düzenledi.

Akyurt Müftüsü Ahmet Sarıtaş bu buluşmaları devam ettirerek Müslümanları camilere daha fazla çekmeyi amaçladıklarını söyledi. Sarıtaş “Bu etkinliğimizi devam ettirerek sizleri camiye alıştırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız olsun, yetişkinler olsun camiye geldiklerinde başlarına bir şey gelmez.” dedi.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ise “Çok güzel bir camimiz var. Akyurtlular bu camiyi sahiplensin, boş bırakmasın diye etkinlikler düzenleyeceğiz. Yalnızca Seyyid Burhaneddin Camii değil, bütün camilerimiz dolsun. Sabah namazı sonrası vatandaşlara ikramımız da oluyor.” diye konuştu.

Seyyid Burhaneddin Camiinde sabah namazında bir araya gelen Akyurtlulara namazın ardından Akyurt Belediyesi tarafından çorba ikram edildi.

Anahtar Kelimeler:
Akyurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.