HALTERDE YILDIZLAR DÜNYA ŞAMPİYONASI PERU’DA GERÇEKLEŞECEK

17 Mayıs 2024 Cuma 13:32
HALTERDE YILDIZLAR DÜNYA ŞAMPİYONASI PERU’DA GERÇEKLEŞECEK

Halterde Yıldızlar Dünya Şampiyonası 22-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Peru’da gerçekleşecek. Peru’nun Lima kentinde organize edilecek Yıldızlar Dünya şampiyonasında ülkemizi kadınlarda 8, erkeklerde ise 4 sporcumuz temsil edecek. Şampiyona için kadın Milli takımımız hazırlıklarını Konya’da, erkek Milli takımımız ise Gaziantep’te tamamladılar.  Peru’daki organizasyon için tüm hazırlıkları tamamladıklarını dile getiren Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, “Sporcularımız antrenörlerimiz nezaretinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Yıldızlar düzeyinde iyi bir yerdeyiz ve her sporcumuz kürsüye aday. Ben tüm sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

KADIN MİLLİ TAKIMI:

Antrenörler Mustafa Doğan, Ali Gökgöz

Sporcular, 40 Kg Fatma Sena Koçak- Şevval İnce, 45 Kg Aysu Bektaş, 64 Kg Tuba Nur Koz-Yezda Akar, 76 Kg Hilal Gök- Zeynep Nur Pehlivan, 81 Kg Berranur Apaydın

ERKEK MİLLİ TAKIMI:

Teknik Direktör Burak Ertuğrul Eroğlu, Antrenörler, Murat Akyüz, Yunus Emre Boltürk

Sporcular, 55 kg Ramazan Efe Yılmaz, 96 kg Emre Kartal, +102 kg Arda Bıyık , +102 kg Ömer Gürmeriç

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.