Ali İhsan Bostan: ''Hizmetlerimize devam edeceğiz''

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 44. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde, yeniden başkanlığa seçilen Ali İhsan Bostan, "Üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

11 Ocak 2018 Perşembe 12:05
Ali İhsan Bostan: ''Hizmetlerimize devam edeceğiz''

Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan 44. Olağan Genel Kurulu’nda geçerli oyların tamamını alan Ali İhsan Bostan yeniden Oda Başkanı seçildi.

ANKESOB Genel Sekreteri Nurettin Erol'un Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda açılış konuşması yapan Ankara Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali İhsan Bostan, “1950 yılında kurulan Odamız en eski ve en saygın meslek kuruluşlarından biridir. Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımızda siz değerli üyelerimizin öneri, katkı ve katılımlarını dikkate alarak, ortak hedeflerin gerçekleşmesi, ortak çıkarlarımızın gözetilmesi yönünde tüm üyelerimize yol gösterici, destekleyici ve eğitici çalışmalar yapmaya gayret ettik. Ülke ekonomisinin çoğunluğunu ve sosyal yapının temelini oluşturan küçük işletmelerin gelişmesi, toplumsal kalkınmanın ve refahın temel göstergelerindendir. Görev süremiz boyunca üyelerimizin mesleki, ekonomik ve hukuksal sorunlarını çözümlemek, sosyal dayanışmayı sağlamak, üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği, dürüstlüğü ve güveni hakim kılarak mesleki disiplinimizin devamlılığını sağlamak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Mobilyacılık sektöründe önemli bir yer tutan döşemeci esnaf ve sanatkârının çalışma şartlarının iyileştirilmesi, yeni teknolojilerle uyum sağlayarak geliştirilmesi, mesleki eğitim olanaklarının artırılması, mesleğe çırak yetiştirilerek sanatın gelecek nesillere aktarılması faaliyetlerimizin temel unsurları olmuştur.” dedi.

Görüşülen gündem maddeleri sonrası tek liste ile gidilen seçimde kullanılan oyların tamamını alan Ali İhsan Bostan yeniden Oda Başkanı seçilerek, güven tazeledi. Seçim sonucunda bir teşekkür konuşması yapan Bostan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Kazanan döşemeci esnaf ve sanatkarımız olmuştur. Bundan sonra da yönetim olarak her zaman sesi olduğumuz esnaf ve sanatkarlarımıza ve sektörümüze  büyük bir gayret ve şevkle hizmetlerimize devam edeceğiz. Sonuç hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ali Ihsan Bostan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.