Altındağ'a Yeni Park: “Kudüs Parkı”

Altındağ’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını 10 yılda 4 metrekareden 14 buçuk metrekareye çıkaran Altındağ Belediyesi, her yıl artırarak gerçekleştirdiği park yatırımları ile dikkat çekiyor.

12 Ocak 2018 Cuma 17:25
Altındağ'a Yeni Park: “Kudüs Parkı”

2017 yılında 5 parkın açılışını gerçekleştiren, 7 parkın inşaatını tamamlayan ve 2 parkın da inşaatını sürdüren Altındağ Belediyesi, Başpınar Mahallesi’ndeki parkına “Kudüs Parkı” ismini verdi. 

Altındağ Belediye Meclisinden oy birliği ile alınan kararla, İsmail Başaran Caddesi üzerine yapılan Başpınar Mahallesi’ndeki 48 dönüm büyüklüğündeki yeni parkın ismi “Kudüs Parkı” oldu.  Parkın inşaatı yeni tamamlandı ve tabelası da “Kudüs Parkı” olarak takıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşuyla kırmızı çizgimiz olan Kudüs ile ilgili Birleşmiş Milletler’den olumlu bir karar çıktı. Türkiye ve Müslümanlar için anlam taşıyan bir karar bu. Kudüs’ün anısını yaşatmak adına biz de Başpınar Mahallemizdeki yeni yaptığımız parka, tüm meclis üyelerinin oy birliği ile “Kudüs” ismini verdik.  Kudüs ve Mescid-i Aksa için kalbimiz, yüreklerimiz bir. Kudüs bizim için kutsaldır ve Müslümanların kırmızı çizgisidir. Parkımızın hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.01.2018 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.