Ankapark’ta adrenalin dolu dakikalar

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün yurt içi ve yurt dışından başkente gelen çok sayıda turizmciye Ankapark'ı gezdirdi. Gökçek, turizmcilerle Rolelr Coaster cihazına bindi. Roller Coaster, raylarda insan algılayınca sersör kilitlendi ve cihaz durdu. Gökçek, “Güvenliğimiz kuvvetli” dedi

23 Mayıs 2017 Salı 12:21
Ankapark’ta adrenalin dolu dakikalar

Sabah Ankara'nın haberine göre; Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün yurt içi ve yurt dışından başkente gelen çok sayıda turizmciye Ankapark'ı gezdirdi. Ankapark'a hayran kalan turizmciler, parkta keyif dolu bir gün geçirdi. Parktaki pek çok oyuncağa fazla adrenalin dolu olduğu gerekçesiyle binemeyen turizmciler, Ankapark'ın başkent turizmine artı değer katacağını vurguladı.

"SENSÖR KİLİTLEDİ"

Roller-coaster, üzerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in de olduğu sırada havada durdu. Konu ile ilgili konuşan Başkan Gökçek, "Fotoğrafçılar yukarı çıktı. Bizimle karşı karşıya gelince otomatik olarak sensör kilitliyor. Rayda insan algıladı. Birine çarpma tehlikesi olarak algılıyor. Güvenliğin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor" dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2017 12:30
Anahtar Kelimeler:
AnkaparkAnkapark Andralin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.