Ankara'da 19 Mayıs'ta hava nasıl olacak?

Başkent Ankara'da Mayıs ayı sabah ve akşamları serin, gündüz ise sıcak olarak geçiyor. 19 Mayıs'ta Ankara'da hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. 19 Mayıs'ta Ankara'da ani sıcaklık düşüşü ve yağış bekleniyor.

18 Mayıs 2017 Perşembe 12:17
Ankara'da 19 Mayıs'ta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, yurdun bugün batı bölgelerinden başlayarak yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Marmara'nın güneyi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Ege Bölgesi'nde bugün görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın, yarın Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında etkili olması öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da 18 Mayıs Perşembe ve 19 Mayıs Cuma günü için ilk hava tahminlerini açıkladı. 
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara'da 18 Mayıs Perşembe ve 19 Mayıs Cuma günleri için son hava tahminlerini açıkladı. Meteoroloji yeni bir yağışlı hava dalgası için uyardı. Uyarıya göre, bugün öğle saatlerinden sonra rüzgarın kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 19 Mayıs günü özellikle sıcaklıklarda şok bir düşüşün yaşanacağı tahmin ediliyor.
 
Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da hava durumunun,

-18 Mayıs Perşembe günü 21 derece ve parçalı bulutlu,
-19 Mayıs Cuma günü 15 derece ve az bulutlu olması bekleniyor.  

En düşük sıcaklıkların 18 Mayıs Perşembe 9, 19 Mayıs Cuma 9 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.