Ankara'da Bugün Yollar Kapalı!

Ankara'da Pazar Günü ‘Kudüs’e Özgürlük, İnsanlığa Barış’ Mitingi Yapılacak. Oldukça yoğun olması beklenen miting için Ankara'da yollar trafiğe kapanacak.

16 Aralık 2017 Cumartesi 21:22
Ankara'da Bugün Yollar Kapalı!

Ankara Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

17 Aralık 2017 Pazar günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi (Hipodrom) yanında toplanılarak Kazım Karabekir Caddesi üzerinden Anadolu Meydanı’na yürümek suretiyle burada ‘Kudüs’e Özgürlük, İnsanlığa Barış’ konulu açık hava toplantısı gerçekleştirilecektir. 

Bu nedenle 17 Aralık Pazar günü saat 24.00’ten itibaren 

*Anıt Caddesi (Turgut Reis Caddesi kesişimi ile Anadolu Bulvarı arası), ayrıca saat 08.00’den itibaren açık hava toplantısı sona erene kadar

*Kazım Karabekir Caddesi (Anadolu Meydanı’ndan Kazım Karabekir caddesi – İstanbul Caddesi kesişimine kadar) ile açılan cadde ve sokaklar,

*Ulaştırma Kavşağı ile yan varyantları ve açılan cadde ile sokaklar (üst geçit hariç),

*Anadolu Meydanı ile yan varyantları ve açılan cadde ile sokaklar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Son Güncelleme: 16.12.2017 23:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.