Ankara'da hafta sonu sıcaklık düşecek !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da 22 Temmuz Cumartesi ve 23 Temmuz Pazar günü için ilk hava tahminlerini açıkladı. Geçtiğimiz hafta sonu yer yer sağanak yağışların görüldüğü Ankara'da hafta sonu hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

21 Temmuz 2017 Cuma 16:05
Ankara'da hafta sonu sıcaklık düşecek !

Başkent Ankara'da 22 Temmuz Cumartesi ve 23 Temmuz Pazar günleri için son hava tahminlerini açıklandı. Geçtiğimiz günlerde ülkenin bazı bölgelerini vuran ve hayatı felç eden sağanak yağış etkisini yitirirken Cumartesi günü Ankara'da kısa süreli yer yer sağanak yağış bekleniyor. Lokal olarak etkili olacak yağışların, Pazar günü etkisini yitireceği ve yerini parçalı bulutlu havaya bırakacağı belirtildi. Sıcaklar ise mevsim normallerinde devam edecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yeni haftanın ilk günlerinden itibaren sıcaklıkların yükseleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da hava durumunun,


-22 Temmuz Cumartesi günü 33 derece ve mevzi sağanak yağışlı,

-23 Temmuz Pazar günü 34 derece ve az bulutlu olması bekleniyor.  


En düşük sıcaklıkların 22 Temmuz Cumartesi 18, 23 Temmuz Pazar 17 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Son Güncelleme: 21.07.2017 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.