Ankara'da inşaat halindeki bina çöktü! 2'si ağır 6 kişi yaralandı

19 Mart 2024 Salı 16:21
Ankara'da inşaat halindeki bina çöktü! 2'si ağır 6 kişi yaralandı

Söz konusu olay Kösrelik mahallesinde gerçekleşti. Devam eden bir inşaat alanında çökme meydana gelmesi sonucu yaralı işçilerin olduğu ve enkazdan ağır yaralı olarak kurtarılan işçiler olduğu ifade edildi.

BİNA ÇÖKMESİNİ VATANDAŞLAR FARK ETTİ

Yaşanan olayın ilk olarak inşaat çevresindeki vatandaşlar tarafından görüldüğü öğrenildi. İnşaat yerinde bir enkaz gören vatandaşlar hızlı bir şekilde olay yerine ekipleri çağırdı. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri göçük altında kalan işçileri kurtarmak için çalışmalara başladı.

Yapılan çalışmalar sonucu göçük altında kalan işçiler kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmalarında kurtarılan işçilerden durumunun 2'sinin ağır olduğu ifade edilirken yaralanan toplam 6 işçinin çevre hastanelere nakledildiği bildirildi. Söz konusu olaya şahit olan vatandaşlarda bina inşaatının çökmesinden dolayı korku dolu anlar yaşadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dün öğle saatlerinde yaşanan olayın ardından adli makamların bir soruşturma başlattığı açıklanırken, akıllara gelen ilk soru çökmenin nedeninin ne olduğu şeklinde oldu. İlgili birimler tarafından detaylı bir şekilde yapılacak çalışmanın ardından meydana gelen inşaat çökmesinin sebebinin bir kaza ya da ihmal olup olmadığının kesin olarak ortaya çıkması bekleniyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.