Ankara'da silahlı kavga

Ankara'da, seyyar kokoreç satan iki kişi sabaha karşı tezgâhlarını kapatıp eve giderken son anda bir otomobil ile müşteri gibi gelen kişiler arasında nedeni henüz belirlenmeyen bir tartışma yaşandı. Bir kişi silah ile vurularak yaralandı. Saldırganlar olay yerinden geldikleri otomobille kaçtı.

23 Eylül 2020 Çarşamba 09:46
Ankara'da silahlı kavga

Ankara'da, seyyar kokoreç tezgahı işleten Mehmet Y. ile yeğeni Önder Y., sabaha karşı tezgahlarını kapatıp evin yolunu tutmaya başlarken otomobil ile gelen bir grup nedeni belli olmayan bir sebeple tartışmaya başladılar tartışma esnasında gruptan biri silahını çıkararak Mehmet Y. ve yeğenini vurarak yaraladı. Olay sonrası kaçan şahıslardan polis, 1 kişiyi gözaltına alırken, 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmaları sürdürüyor.

Olay, bugün sabaha doğru saat 04.00 sıralarında Çankaya ilçesi Kabil Caddesi'nde meydana geldi. Seyyar kokoreç tezgahını kapatıp eve gitmeye hazırlanan Mehmet Y. ve yeğeni Önder Y. ile 06 BGZ 929 plakalı otomobille gelen Kadir T'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Çevre esnafı, kavgayı ayırmak için araya girdi. Bu sırada otomobille gelen gruptan bir kişi tabancasını çıkarıp Mehmet Y. ile yeğeni Önder Y.'ye ateş etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.