Ankara'da Sokak Ortasında Cinayet!

Kız arkadaşını görmek için şahsi aracı ile Ankara'ya gelen genç silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirtti.

19 Şubat 2018 Pazartesi 12:29
Ankara'da Sokak Ortasında Cinayet!

Kız arkadaşını görmek için şahsi aracı ile Ankara'ya gelen genç silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirtti.

Olay Ekin Mahallesi 1615. Sokak üzerinde meydana geldi. Kız arkadaşını görmek için Kayseri'den Ankara'ya gelen genç, bir evin önünde silahlı saldırıya uğradı. Yaşanan tartışma sonrası yaşanan kovalamacada saldırgan, belinden silahını çıkararak ateş etmeye başladı. Kurşunların isabet ettiği genç olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Saldırganın yakalanması için çalışma başlatılırken, olay hakkında soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 19.02.2018 12:27
Anahtar Kelimeler:
AnkaraCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.