PEÇENEK MESİRE ALANI AÇILIYOR

09 Mayıs 2024 Perşembe 15:57
PEÇENEK MESİRE ALANI AÇILIYOR

Özlem bitiyor, Peçenek mesire alanı açılıyor. Peçenek mesire alanı, bir süredir devam eden bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 18 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açıyor.

Altındağlı vatandaşların en çok tercih ettiği dinlenme alanlarının başında yer alan Peçenek Mesire Alanı, yeniden Altındağlılarla buluşuyor. Bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile bir süredir kapalı olan Peçenek Mesire Alanı, gelecek hafta açılıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Peçenek Mesire Alanı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve son düzenlemelerin tamamlanması talimatını verdi.

"18 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ AÇIYORUZ"

Başkan Tiryaki, "Peçenek Mesire Alanımız açıldığı günden itibaren Altındağlı hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği bir yer… Hemşehrilerimiz burada hem şehir hayatından uzaklaşarak rahat bir nefes alıyor, hem temiz havanın tadını çıkarıyor, hem de aileleriyle, sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirme imkanı buluyor. Burası aynı zamanda çocuklar için de çok keyifli bir yer… Çocuklarımız oyun gruplarında gönüllerince ve güvenli bir şekilde eğlenebiliyor" dedi.

Peçenek Mesire Alanı'nda bir süredir devam eden tadilat, bakım ve onarım çalışmalarının hızla tamamlandığını da sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki "Baharın en güzel zamanlarını yaşıyoruz. Havalar böyle güzel ve güneşli iken hemşehrilerimizi daha fazla mesire alanından mahrum etmek istemiyoruz. Çalışmalarımızı 1 hafta içinde tamamlayacağız. Peçenek Mesire Alanımızı haftaya hizmete açacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.