Ankara'da Sokakta yaşayan Hasan'ın son halini Vasip Şahin paylaştı

Ankara'da sokakta yaşayan ve sosyal medyada çok konuşulan Hasan M. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Hasan'ın son halini paylaşan Ankara Valisi Vasip Şahin, 20 yaşındaki gencin artık işi ve sıcak bir yuvası olduğunu duyurdu.

17 Şubat 2020 Pazartesi 15:39
Ankara'da Sokakta yaşayan Hasan'ın son halini Vasip Şahin paylaştı

Tüm Türkiye Ankara'da sokakta yaşamak zorunda kalan Hasan isimli genci konuşmuştu. Hasan'ın açıklamalarının ardından Ankara Valiliği harekete geçmiş ve sokakta yaşayan gence yardım eli uzatmıştı. Ankara Valisi Vasip Şahin, resmi sosyal medya hesabından Hasan'ın son halini paylaştı ve Türk halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şahin, Hasan'ın artık bir işi ve yuvasının olduğunu da duyurdu.

"BİR İŞİ VE SICAK BİR YUVASI VAR"

Vali Şahin yaptığı paylaşımda, "Milletimizin gönlünü fetheden kocaman yürekli Hasan M'yi misafir ettik.Tamamlanan tedavisinin ardından bugün işbaşı yapan Hasan'ın da artık, mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var. Teşekkürler hayırseverler, Teşekkürler Türkiye" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Vasip Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.