Ankara’da ‘Ankaray’ arızası: Vatandaşlar isyan etti!

29 Mart 2024 Cuma 12:29
Ankara’da ‘Ankaray’ arızası: Vatandaşlar isyan etti!

Ankara’nın en önemli ulaşım araçlarından biri olan yer altı ulaşım aracı 'Ankaray’da sabah saatlerinde uzun süreli bir gecikme yaşandı. İstasyonda bekleyen vatandaşlar ise isyan etti.

AŞTİ - Dikimevi güzergahları arasında doğu-batı yönünde ulaşım sağlayan Ankaray (A-1 Hafif Raylı Sistemi), son zamanlarda vatandaşların hem mecbur oldukları için kullanmak zorunda kaldıkları hem de isyan ettikleri bir ulaşım aracı haline geldi. Özellikle sabah saatlerinde yaşanan gecikmeler nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Vatandaşlar, gidecekleri yerlere başka ulaşım araçlarıyla gidemeyecekleri ya da daha çok zaman kaybedecekleri için yer altı ulaşım aracı olan Ankaray’ı tercih ediyor.

Saat 09.00 sıralarında AŞTİ istasyonundan Dikimevi yönüne gitmek üzere, Ankaray’a binmek için turnikelerden geçen vatandaşlar, onlarca kişinin dolup taştığı bir istasyonla karşılaştı. “Teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz gecikecektir, tüm yolculardan özür dileriz” şeklindeki anons eşliğinde yaklaşık 45 dakika istasyonda bekleyen vatandaşlar, görevliler tarafından gelen “Ankaray 1 saat sonra gelecek” uyarısından sonra istasyonu terk etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.