Ankaralılar dikkat! Sağanak yağış geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da 3 Ağustos Perşembe ve 4 Ağustos Cuma günü için ilk hava tahminlerini açıkladı. Başkent Ankara'da son zamanlarda artış gösteren sıcaklıklar geçtiğimiz hafta boyunca etkisini göstermeye devam etti. Hafta sonuna kadar hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

02 Ağustos 2017 Çarşamba 15:52
Ankaralılar dikkat! Sağanak yağış geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da 3 Ağustos Perşembe ve 4 Ağustos Cuma günü için ilk hava tahminlerini açıkladı. Başkent Ankara'da son zamanlarda artış gösteren sıcaklıklar geçtiğimiz hafta boyunca etkisini göstermeye devam etti. Hafta sonuna kadar hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

Başkent Ankara'da 3 Ağustos Perşembe ve 4 Ağustos Cuma günleri için son hava tahminlerini açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre Ankara'da Perşembe günü sıcaklıklarda herhangi bir değişim olmazken, Çarşamba gününden itibaren 3-4 derece düşeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; serin havayla bir nebze rahatlayan Ankaralılar, yeniden sıcak havanın etkisi altında kalıyor. Hafta sonuyla beraber ise sıcaklıkların daha da yükseleceği tahmin edilirken, sağanak yağışların hafta sonunda da etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da hava durumunun,


-3 Ağustos Perşembe günü 34 derece ve parçalı bulutlu,

-4 Ağustos Cuma günü 31 derece ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.  


En düşük sıcaklıkların 3 Ağustos Perşembe 19, 4 Ağustos Cuma 19 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.