ANKESOB'dan Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, ANKESOB Başkan Vekilleri, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

14 Aralık 2017 Perşembe 14:28
ANKESOB'dan Tuna'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, ziyarette esnaf ve sanatkarların güncel ve temel sorunlarını oluşturan bir konuşma yaptı. Başkan Yiğiner, esnaf ve sanatkarların ülke ekonomisine can verdiğini ve toplumsal yaşamda vazgeçilemez bir öneme sahip olduğunu belirterek, "İstihdama katkı sağlayan, vergisini veren, her zaman devletinin ve milletinin yanında olan esnaf ve sanatkarlarımız ağırlaşan pek çok sorunla karşı karşıyadır. Gelişen olumsuz koşullardan etkilenen esnaf ve sanatkarlarımızın desteklenmeye ihtiyacı vardır. Belediyelerle esnaf ve sanatkarlarımız etle tırnak gibidir. Halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek ve yaşanan sorunları çözmek adına yerel yönetimlerle sürekli işbirliği içerisinde olmalıyız. Bu anlamda bizlere desteğinizi esirgemeyeceğinize olan inancım tamdır." dedi.

Söz alan oda başkanları da esnaf ve sanatkarları adına odalarının çözümünü bekledikleri sorunlarını dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna da ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisi için bulundukları iyi dilek temennilerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Tuna, sürekli diyalog ve koordinasyon içinde kalarak sorunları çözmek, talep ve beklentileri imkanlar ölçüsünde yerine getirmek için çalışacakları cevabını verdi.

Milletin imkanlarını, milletin hizmetine sunmanın asli görevleri olduğunu belirten Tuna, "Belediye bütçesini bir aile bütçesini yönetir gibi çok dikkatli ve hesaplı yönetmeliyiz. Önceliklerimizi belirleyerek, yapılacak ne varsa hakkaniyetli ve imkanlar ölçüsünde el ele vererek yapmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün zorlukları aşarak başarıya ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.