ANKESOB girişimcilerin her zaman yanında!

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen 2017 yılı 10, 11 ve 12. Grup Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere Katılım Belgesi verildi.

29 Aralık 2017 Cuma 14:27
ANKESOB girişimcilerin her zaman yanında!

ANKESOB Toplantı Salonu’nda düzenlenen Katılım Belgesi dağıtım törenine, ANKESOB Başkan Vekilleri Hüseyin Ar ile Hasan H. Çavuşculu, ANKESOB Genel Sekreteri Nurettin Erol, ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar Ge Müdürü Erdoğan Özen ve kursiyerler katıldı.

Katılım Belgesi dağıtım töreninde bir konuşma yapan ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, yeni işyeri açanların ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirterek, eğitimlerin kendi işyerini açarak, esnaf ve sanatkar olmak isteyenlere büyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. Ar, eğitime katılan girişimcilerin hem kendi adlarına hem de yaşadıkları şehir ve ülke gelişimine yönelik önemli adımlar attıklarını ifade etti. 

ANKESOB GİRİŞİMCİLERİN HER ZAMAN YANINDA

Konuşmasında Ar, “Bizler de ANKESOB olarak girişimciliği çok önemsiyoruz ve sizlere her türlü desteği vermek için hazırız. Belgelerinizin hayırlı iş alanlarında kullanılmasını diliyor, kuracağınız işlerde başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum,” diyerek, iş kurmak isteyenlere destek olmak ve ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlamak adına KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine 2018 yılında da odaların olağan genel kurul süreçlerini atlattıktan sonra devam edeceklerinin altını çizdi.

"GİRİŞİMCİ YAPACAĞI İŞE ÇOK İYİ KARAR VERMELİ"

ANKESOB Başkan Vekili Hasan H. Çavuşculu da yaptığı konuşmada, ANKESOB olarak bu tür eğitimleri çok önemsediklerini belirterek, üretmenin, katma değer yaratmanın ve istihdamı artırmanın yolunun girişimcilikten geçtiğini vurguladı. Çavuşculu, girişimcilerin herkesin yaptığı işi değil, farklı iş yapmalarının ülke ekonomisi için önemli olduğunu, yaptıkları işe farkındalık katmalarını, bir işe kalkışmadan önce o işi en iyi şekilde nasıl yapacaklarına çok iyi karar vermelerini istedi.

ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar Ge Müdürü Erdoğan Özen de konuşmasında; “Esnaflık Fırsatı Girişimcilikte programı ile odalarımızın yaşatılması, yeni esnaf ve sanatkarlarımızın bilinçli olarak yetiştirilmesi amacıyla KOSGEB işbirliği ile; 2016 yılında 12 grup olarak 360 kişi, 2017 yılında da 12 grupta 360 kişi olmak üzere toplamda 720 kişiyi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programından geçirdik. Aklımla, bilgi ve becerimle, cesaretimle, çalışkanlığımla, değerlerimle, fikrim girişimcilikte diyenlerle 2018 yılında da eğitim programlarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

"KATILIM BELGELERİNİZ GÜZEL PROJELERE VESİLE OLSUN"

Sadece sertifika vermek için eğitim programları düzenlemediklerini dile getiren Özen, “Bu eğitimlerin sonunda verdiğimiz katılım belgelerini vermiş olmak için vermiyoruz.  Kendinizi geliştirecek ve ileriye taşıyacak, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak güzel projelere vesile olması adına veriyoruz. Bizler size güveniyoruz. Sizlerde o istek ve enerjiyi görüyoruz. Önceki gruplardan eğitimlerini tamamlayarak belge almaya hak kazanan kursiyerlerimizden uygulama süreci içerisindeki girişimlerinin gelişimini takip ediyor, işletme kuran ve kendi işinin sahibi olan girişimcilerimizin yerinde gördüğümüz başarıları ile gurur duyuyoruz. Sizlerin de güzel projelerinizin takipçisi olacağız ve her zaman sizleri destekleyeceğiz.” dedi.

Girişimci adaylarına yeni atılacakları iş hayatlarında başarılar dileyen Özen, KOSGEB yetkililerine, eğitimleri veren Girişimcilik Uzmanı Derya Özilhan Şahin ve eğitimlerin koordinesini sağlayan Sinem Aslan Doğanoğlu’na teşekkür etti.

Sertifika dağıtım töreninde ayrıca ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar tarafından Girişimcilik Uzmanı Derya Özilhan Şahin’e, ANKESOB Başkan Vekili Hasan H. Çavuşculu tarafından ise eğitimlerin koordinesini sağlayan Sinem Aslan Doğanoğlu’na çiçek takdiminde bulunuldu.

Katılım Belgesi dağıtım töreni fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Son Güncelleme: 29.12.2017 14:33
Anahtar Kelimeler:
Ankesob
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.