Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1'i Çocuk 4 Yaralı

Ankara'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi yaralandı.

26 Kasım 2017 Pazar 11:30
Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1'i Çocuk 4 Yaralı

Kaza, saat 00.00 sıralarında Altındağ'da meydana geldi.

Alınan bilgilere göre; Plevne Mahallesi Şehit Talip Yener Caddesi üzerinde aşırı hızlı seyrettiği iddia edilen 34 NE ... plakalı otomobil, karşı istikametten Babür Caddesi'ne çıkan Aykut A. idaresindeki 06 BS ... plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza anında Babür Caddesi üzerinde seyreden 06 T ... plakalı ticari araç, sürücüsü Halil İbrahim D.'nin son anda yaptığı manevra ile kazaya karışmaktan kurtuldu. Çarpmanın şiddetiyle 06 BS ... plakalı otomobil yan devrilirken araçlar, yol kenarında park halinde olan 06 BP ... plakalı otomobil ile köfteci minibüsüne çarptı.


34 NE ... plakalı otomobilin sürücüsü ile 06 BS ... plakalı otomobildeki Aykut A., eşi Çiğdem A. ve 3 buçuk yaşındaki çocukları Aras A. yaralandı. Vatandaşların yardımıyla içinden yaralıların çıkartıldığı 06 BS ... plakalı otomobilin motor kısmından alevler yükselmeye başladı.


Kazanın ilgililere bildirilmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlere müdahalede bulunan itfaiye erleri yangını kontrol altına aldı. Yaralıları ambulanslara alan sağlık ekipleri, şahısların ilk müdahalesini kaza yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar daha sonra tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. 34 NE ... plakalı otomobilin sürücüsünün alkollü olduğu iddia edildi.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 26.11.2017 11:35
Anahtar Kelimeler:
AnkaraKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.