Türkmen çocuklar MKM’de buluştu

Kahramanmaraş’taki yetim Türkmen çocuklar, İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği tarafından düzenlenen “Kardeşlik Sınır Tanımaz” projesi kapsamında Mamak’ta buluştu. Mamak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Türkmen çocukları müzik dinletisi gerçekleştirdi.

26 Kasım 2017 Pazar 11:10
Türkmen çocuklar MKM’de buluştu

Kahramanmaraş’taki yetim Türkmen çocuklar, İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından desteklenen, İdareci ve Bürokratlar Birliği tarafından düzenlenen “Kardeşlik Sınır Tanımaz” projesi kapsamında Mamak’ta buluştu. Mamak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Türkmen çocukları müzik dinletisi gerçekleştirdi.

 

Sizler bizim soydaşımızsınız

Herkesin bu çocukların farkında olması gerektiğini vurgulayan Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım, “Sizler ne yazık ki ülkenizdeki sıkıntılı sürecin en mağdurlarısınız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün devlet büyüklerimiz, sivil toplumlarımız, kanaat önderlerimiz, herkes bir çaba gösteriyor. Mamak Belediyesi olarak bizlerde elimizden gelen desteği veriyoruz. Sizler bizim kardeşimiz, soydaşımızsınız” dedi. İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can; " Kardeşlik adına şu yağmurlu havada bir ensar örneği gösterdiğiniz için hem sizleri, hem de Irak'tan, Suriye'den gelen kardeşlerimizi takdir ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 26.11.2017 11:34
Anahtar Kelimeler:
MAMAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.