Artuk Bey Ankara'da

Mardin Artukbey Kahve ve Kuruyemiş Zincirine bir halka daha ekledi.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 15:11
Artuk Bey Ankara'da

Mardin Artukbey Kahve ve Kuruyemiş Zincirine bir halka daha ekledi. Özellikle kahve lezzeti konusunda tüm Türkiye'ye ün salan Artukbey, lezzet kervanına başkent Ankara'yı da ekledi.

Başkentte Emek 8. Caddede Ankaralılara hizmet etmek üzere kapılarını açan Artukbey Kahve ve Kuruyemiş Markasının ürün satış ofisi,cafe,kahvaltı ve yöresel Mardin yemeklerinden olusan şubesinin açılışı Ankara'daki bürokratların katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Artukbey Markasının Sahibi İşadamı Tacettin Yertüm, Mardin'in güzelliğini tada dönüştürmek, Mardin’in hoşgörüsünü markaya çevirmek Mardin’in vefasını kahvenin 40 yıllık hatırına dönüştürmek için yola çıktıklarını söyledi.

Artukbey Kahvesinin tadı, badem şekerinin farkındalığı, Artukbey kuruyemiş ürün çeşitliliğinin zenginliği, kahvaltı ve yöresel yemek lezzeti ve Mardin'in hoşgörüsü ile; Türkiye'nin farklı şehirlerine yayılan şubelerin arasına başkent Ankara'yı da eklemenin heyecanını yaşadığını söyledi..

Son Güncelleme: 11.08.2018 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.