ATO Bilişim Sektörü Buluşmaları 13 Şubat'ta yapılacak

Ankara Ticaret Odası(ATO) tarafından bilişim sektörünün önde gelen isimlerinin bir araya gelip konuşmalar gerçekleştireceği Bilişim Sektörü buluşmaları için tarih verildi. Etkinlik 13 Şubat'ta düzenlenecek.

09 Şubat 2024 Cuma 11:15
ATO Bilişim Sektörü Buluşmaları 13 Şubat'ta yapılacak

ATO tarafından yapılan bilgilendirme paylaşımında odaya bağlı olan Bilişim Teknolojileri Meslek Komitesi ile beraber “Bilişim Sektörü Buluşmaları” etkinliği gerçekleştirileceği ifade edildi.

BİLİŞİM SEKTÖRÜ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ SUNUMLAR

Söz konusu buluşmaya üst düzey katılım sağlanacağı ifade edildi. Başta Sağlık Bakanı Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz ve ATO Başkanı Gürsel Baran olmak üzere bir çok önemli ismin konuk olacağı ve konuşma yapacağı Bilişim Sektörü Buluşmaları programı 13 Şubat 2024 Salı günü saat 13:30'da gerçekleştirilecek. Programın düzenleneceği adres ise ATO Meclis Salonu oldu.

ATO, yaptığı organizasyona katılım için online kayıt olma zorunluluğu olduğunu ifade etti. Katılım sağlamak isteyen vatandaşlar ATO resmi internet sitesi üzerinden online kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.