Başkent Ankara Kültür Sanat Festivali Başladı!

Bünyesinde, Ankara’da bulunan 28 Hemşehri Dernekleri Federasyonu da dahil 100’den fazla sivil toplum kuruluşunu barındıran Türkiye’nin en büyük çatı kuruluşlarından biri olan Başkent Ankara Meclisi tarafından düzenlenen, Başkent Ankara Kültür Sanat Festivali NataVega Alışveriş Merkezi bahçesinde başladı.

22 Ocak 2018 Pazartesi 11:30
Başkent Ankara Kültür Sanat Festivali Başladı!

Başkent Ankara Kültür sanat festivalinin açılış kurdelesi AK Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Şahin ve Başkent Ankara Meclisini oluşturan hemşehri dernekleri federasyonlarının başkanları tarafından kesildi.

CEYLAN: UNUTULAN SANATLAR VE MUHTEŞEM TATLAR FESTİVALİMİZDE

Ankara Sanat Kulubü ekibinin folklor gösterisiyle açılışı yapılan festivalde AK Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan unutulan sanatların ve unutulan tatların bu festivalde kurulan stantlarda olacağını ifade etti. 52 adet standın kurulduğuna dikkat çeken Ceylan festival hakkında şu bilgileri verdi “Derneğimiz bünyesinde olan illerimizin yöresel yemekleri, geleneksel el sanatı ürünleri, halk kültürüne ait eşyalar, oyuncaklar ve çeşitli sergiler Başkent Kültür Sanat Festivalimizde yer alıyor. Ayrıca festival süresince çeşitli halk oyunları, geleneksel müzikler sahne alacak ve çocuklarımız için  çeşitli oyunlar düzenlenecek.

BAŞKENT ANKARA KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ 1 AY SÜRECEK

Açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşen ve ilk günden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkent Ankara Kültür Sanat Festivali  18 Şubat tarihine kadar devam edecek . Ankaralılar NataVega AVM bahçesinde festival alanını ücretsiz ziyaret edebilecekler.

Anahtar Kelimeler:
Nevzat Ceylan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.