Başkent sağanağa teslim oldu...

Başkent Ankara'da öğleden sonra şiddetini arttıran yağışlar nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Şehir merkezinde etkili olan kuvvetli yağış nedeni ile yollarda su birikintileri oluştu, ulaşım aksadı. Sağanak yağışın saat 17:00'de yeniden şiddetini arttırarak devam etmesi bekleniyor.

19 Haziran 2017 Pazartesi 15:15
Başkent sağanağa teslim oldu...

Sağanak yağışın esiri olan kent merkezinin bazı bölgelerinde alt geçitler sularla doldu, trafikte uzun kuyruklar oluştu. Araçların yolda ilerlemesini güçleştiren yağmur, araç sahiplerini isyan ettirdi. Sürücüler yağmur nedeni ile günlerdir zor anlar yaşadıklarını, trafikte saatler geçirdiklerini belirtti.

Yağmura tedbirsiz yakalanan bazı vatandaşlar ise ıslanmamak için otobüs duraklarına, mağazaların önlerine sığınarak yağmurun durmasını bekledi. 

Ankara'da kuvvetli sağanak yağışın bugün ve yarın etkili olması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.