Başkent'te Dolandırıcılara Operasyon!

Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları 1.8 milyon TL dolandıran ve bir esnafı da 500 bin TL zarara uğratan 5 kişi tutuklandı.

22 Ocak 2018 Pazartesi 10:13
Başkent'te Dolandırıcılara Operasyon!

Zanlılardan birİ Ankara’da yakalandı. Polis ekiplerinin yaklaşık 3.5 ay süren çalışmaları sonucu Van Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Van merkezli Ankara ve Tokat'ta eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda Van'da 4, Ankara'da 1 ve Tokat'ta 1 kişi olmak üzere toplam 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ikamet, iş yeri ve üst aramalarında 3 adet tapu, 1 adet av tüfeği, değişik çaplarda çok sayıda fişek, 19 adet CD, 4 adet video kaset, taşınması yasak kesici aletler ve çeşitli dokümanlar ele geçirildi. 20 Ocak’ta adliyeye çıkarılan şüphelilerden İ.S. adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, V.T., H.T., Y.S., A.K. ve F.C.K. isimli şahıslar ise adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 22.01.2018 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.