Başkentte uyuşturucu satıcılarına polisten darbe

- Mamak'ta sokak araları ve okulların çevresinde satılmak üzere bir evde paketlenerek uyuşturucu hap hazırlandığı istihbaratını alan polis ekipleri operasyon düzenledi - Ekipler evde yaptıkları aramalarda 500 uyuşturucu hap ele geçirdi, 4 kişiyi gözaltına aldı

09 Ekim 2018 Salı 06:09
Başkentte uyuşturucu satıcılarına polisten darbe

 Ankara'nın Mamak ilçesinde düzenlenen narkotik operasyonunda 500 uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mamak'taki okullar ve sokak aralarında satılmak üzere bir evde uyuşturucu hazırlanarak paketlendiği istihbaratını alan Mamak Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Yasal izinlerin alınmasının ardından Cengizhan Mahallesi'nde tespit edilen eve operasyon düzenlendi.

Evde bulunan O.Ö, C.B, . ve H.A'yı gözaltına alan ekipler, bu adreste yaptıkları aramalarda paketlenerek satışa hazır hale getirilmiş 500 uyuşturucu hap ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen bin 335 lira ele geçirdi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 09.10.2018 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.